Wie zijn wij

Wij zijn Mandy en Marcel Salakory

In oktober 2007 ben ik, Marcel, vanuit huis gestart met het bereiden van authentieke Indische gerechten gebruikmakend van mijn moeders recepten. Al jaren bereid ik met veel aandacht en passie mijn gerechten.

Op verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden stonden bij mij thuis altijd de lekkerste gerechten op tafel zoals nasi kuning, daging rendang en sambal goreng boontjes. Maar ook  pasteitjes, loempia’s en risolles.

De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie. Die kennis wil ik behouden en verwerk ik in mijn gerechten.

Samen met mijn partner Mandy werk ik dagelijks aan een goede kwaliteit van onze gerechten. Wij bieden een veelzijdig menu voor ieder wat wils.

 

Al 15 jaar weten klanten ons te vinden voor een compleet verzorgd Indisch buffet of onze overheerlijke snacks uit eigen keuken. Ook zijn wij regelmatig te vinden op markten en evenementen met onze verkoopwagen.

In onze winkel aan de Industrieweg Oost 5b-4 in Elst is van woensdag tot en met zaterdag de vitrine volop gevuld met vers bereide gerechten om koud of warm af te halen.

Neem gerust een kijkje in onze keuken!