Wie zijn wij

Wij zijn SALAS Catering en vieren ons 15-jarig jubileum

Ik ben Marcel Salakory. In oktober 2007 ben ik vanuit huis gestart met het bereiden van authentieke Indische gerechten gebruikmakend van mijn moeders recepten. Al jaren bereid ik met veel aandacht en passie mijn gerechten.

In de Indonesische keuken zijn de Indische gerechten en hapjes een absolute must. Op verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden werden bij mij thuis altijd schalen vol Indische snacks zoals pasteitjes, loempia’s en risolles geserveerd.

De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie. Die kennis wil ik behouden en verwerk ik in mijn gerechten.

Samen met mijn partner Mandy werk ik dagelijks aan een goede kwaliteit van onze gerechten. Wij bieden een veelzijdig menu voor ieder wat wils.

Veel klanten hebben ons al gevonden voor een compleet verzorgd Indisch buffet of heerlijke snacks, maar wij zijn ook regelmatig te vinden op markten en evenementen met onze verkoopwagen. Verder is het mogelijk om heerlijke gerechten of een Menu van de week, koud of warm af te halen in onze winkel.

Neem gerust een kijkje in onze keuken!