Vandaag geopend:

Catering

Wij verzorgen catering voor elke gelegenheid voor particulieren en bedrijven vanaf 15 personen. Voor verjaardagen, personeelsfeesten, bruiloften en jubilea leveren wij complete buffetten inclusief tafels, aankleding, eetmandjes, bestek en servetten. U hoeft dus niets te doen en kunt volop van het feest genieten. Wilt u begeleiding van het buffet of gebruik maken van de afwasservice, dan is dat mogelijk tegen een meerprijs.

Wij werken met verschillende menu’s. Enkele voorbeelden hiervan vindt u op deze pagina. De hoeveelheden zijn ruim voldoende, zodat uw gasten ook een tweede keer van het buffet gebruik kunnen maken.

Wilt u eten bestellen en bent u met minder dan 15 personen, ook dan zijn er diverse mogelijkheden. Vraag ons gerust hiernaar.

Heeft u specifieke wensen dan maken wij graag een voorstel op maat voor u.

In verband met voorbereidingstijd en planning vragen wij u om minimaal 2 weken van tevoren uw catering-offerte aan te vragen.

De factuur ontvangt u altijd na afloop. U kunt bij ons pinnen of contant betalen.

 

Bekijk alle menu’s

Catering op uitvaarten

Ook voor uitvaarten en herdenkingen bieden wij diverse catering opties. Van een eenvoudig menu voor de genodigden tot Indische koekjes of hapjes, er zijn verschillende mogelijkheden. Bekijk de uitvaart mogelijkheden hier.